Van dit forum wil ik ook graag lid worden!

Uitleg waarom je moet registreren om dit forum te kunnen benaderen.
Gesloten
Gebruikersavatar
ElBacon
Beheerder
Berichten: 86
Lid geworden op: 06 dec 2008, 13:33

Van dit forum wil ik ook graag lid worden!

Bericht door ElBacon »

Dit forum is bestemd voor de leden van MC Zegveld.

Welkom op het forum van MC Zegveld.

Bekend of onbemind?
We willen wèl graag dat je je éérst als lid van de motorclub opgeeft en bekend maakt. Ons forum is namelijk een 'gesloten gemeenschap voor onze leden' en onbekenden vinden we maar gluurders...;-)

Als je lid bent geworden van onze motorclub en je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een mail met de acceptatie van je (voorlopige) lidmaatschap. Je moet dan alleen nog even op de link in de e-mail klikken om je forumaccount te activeren. Daarnaast zien we graag dat je je voorstelt op het forum. Dan kunnen we terug gluren. Als je wilt kunnen wij jou voorstellen op het forum, natuurlijk aan de hand van het verhaaltje wat jij mij hebt verteld waarom je lid wilt worden van onze machtige motorclub ;) .

Enfin, leuk dat je lid wilt worden. Toegang tot het forum krijg je dan vanzelf. Je krijgt je inloggegevens middels een geautomatiseerd systeem toegestuurd. Schrijf die gegevens ergens op. Een tip is om een apart wachtwoordenschriftje aan te leggen.

Policy
Op het forum gelden een aantal regels. Deze zijn er om het forum interessant, vernieuwend, gezellig en werkbaar te houden. Iedere user wordt geacht deze regels te kennen en zich er aan te houden.

Een topic openen
Geef de inhoud van een topic aandacht. Als je geen probleem hebt, maar een discussie wilt starten, maak dan ook een duidelijk topic waarin je iets stelt en beargumenteert waarom dat zo is. Loze mededelingen en topicstarts van maar één regel worden meestal niet zo gewaardeerd.

Geef een topic een logische titel die de inhoud ervan samenvat.
Bedenk een onderwerp specifieke titel. Voorbeeld: Je hebt een probleem aan je claxon, maak dan de titel niet: "probleem" of "toeter", maar bijv. "Er komt geen lucht meer uit mijn claxon".

Plaats het topic in het juiste forum.
Plaats het topic in de juiste sub-fora, de omschrijvingen onder de namen van deze forums zullen je helpen met je keuze.

Een reactie plaatsen
Wees te allen tijde behulpzaam. Toon respect voor anderen en het forum. Hou reacties ontopic. Haal topics niet onnodig omhoog in de topiclijst. Plaats geen onzinnige replies. Quote alleen relevante delen van een bericht en voeg altijd je (passende) reactie toe. Kom je iets tegen dat niet door de beugel kan (op welke manier dan ook), dan is het niet de bedoeling dat je in dat topic de zogenaamde wijsneus gaat uithangen, maar dat je de kwestie meldt. Dit kan door in het betreffende topic bij de reactie die van de user die je wilt melden op de meldknop (het kleine driehoekje met uitroepteken) te drukken en zo de moderator te mailen.

Algemene zaken
Op dit forum is de voertaal Nederlands. Plaats een topic maar één keer in één forum (niet dubbel of crossposten). Als een topic gesloten is, kan alleen de moderator het opnieuw openen. Als je het niet eens bent met een moderator-actie, mail je daarover met de moderator.

Wat wij niet op prijs stellen
EXCEPTIONEEL HOOFDLETTERGEBRUIK. Te veel smilies gebruiken (of de 'verkeerde'). Een topic openen over hetzelfde onderwerp in meerdere sub-fora. (Crossposten/dubbelposten). Reacties die niets bijdragen aan een topic en/of die niet bijster constructief zijn. (Voor off-topic zaken gebruik je MSN, Yahoo, ICQ etc)

Tenslotte
We verwijderen je account wanneer je:
-na 1 maand na de activatie nog nooit ingelogd bent,
-account al 6 maanden niet meer bezocht
-en nog nooit berichten geplaatst hebt.

Vergeet a.u.b. je wachtwoord niet! Schrijf het op in een schriftje. Het wachtwoord is gecodeerd opgeslagen en kan dus nooit meer opgehaald worden. Mocht je jouw wachtwoord toch vergeten, dan kan je eventueel een nieuwe wachtwoord aanvragen bij onze forumbeheerder.


Bedankt!
Coos van der Spek
Linschoten
Gesloten